keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Juustohöyläkahvia ja muita uusia innovaatioita


Heipähei!

Onneksi lapset pitävät aina liikkeessä ja mielen vir(k)eänä. Tänään tarvittiin taas sitä asennetta, joka tiivistyy sananlaskuun: 

"Onnellisia ne vanhemmat, jotka huomatessaan lapsensa kirjoittaneen seinälle, iloitsevat siitä, että kaikki sanat on kirjoitettu oikein!"

No, me olemme iloisia siitä, että Kuopus on osoittanut olevansa kovin nokkela ja innovatiivinen. 

Olimme jo kaivanneetkin juustohöylää eilisestä lähtien; kumma kun molemmat hukassa yhtäaikaa eikä astianpesukoneestakaan löydy. Kahvia Juralla keitellessä sitten muuten vain satuin lisäämään vettä säiliöön, eipä se vielä ollut edes ihan lopussa. Mutta kas - siellähän olikin aikamoinen tungos:


 Kahvin maustamisen menu by Kuopus:

2 käytöstä napattua juustohöylää. Toisen voit mieluusti asetella ylösalaisin (katso mallikuva)
1 leipäpussinsulkija, valkoinen
3-4 suklaapalaa, mieluiten Fazerin Sinistä lakritsimausteella (se ei näet ole Kuopuksen suosikki muutoin nautittuna)
1 jääkaappimagneetti

Lisää nämä kahviveden joukkoon salaisena hetkenä. Toimi nopeasti, muistaen että sinulla on vain se hetki aikaa, kun äiti poistuu olohuoneen puolelle noutamaan soivan kännykän.

 Tällä resestillä voit kiinnostuneena tarkkailla, mitä kahvinjuojissa seuraavan vuorokauden kuluessa tapahtuu. Viimeistään huomatessaan innovatiivisuutesi. (= Huokaisevat helpotuksesta löytäessään juustöhöylät - Onneksi ne eivät olekaan päätyneet roskiin! Sinnekin Kuopus on muutamia tavaroita ehtiessään siivonnut. Hmm, yrittävät myös näyttää toruvilta hetken. Ahaa.)

Tämä kuva on otettu hetkeä ennen puhelimen pirinää. Silloin kun kaikki oli vielä suht normaalisti - kahvihetkien kannalta.
Saisiko olla suklaata?
 Ei, Kuopus ei saanut kaapata koko suklaalevyä. Vaikka kovasti yritti. Kunnes ei tykännytkään lakritsimausta maitosuklaassa. Joutaahan tuo vaikka kahvikoneen uumeniin!

Kaikki ei aina mene niinku Strömsössä.
Loppu hyvin kaikki hyvin! Kauniita unia suloinen Pikku Jääkarhu <3
 

4 kommenttia:

 1. Aika terävän oloinen kahvi ;D No mut loppu hyvin, kaikki hyvin. Höylät sentään löytyi. On ne muksut sellaisia keksijöitä aika ajoin. Ihania kuvia itsestäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eikös terävää! No mutta ei me rehellisesti sanoen huomattu maussa mitään eroa. Kaiken vilskeen keskellä kun sitä kahvinsa nauttii... Kiitos sanoistasi! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Mainion kekseliäs Rasmus :) onneksi sentään kahvinkeitin säilyi ehjänä? Kekseliäitä ja säpäköitä syyspäiviä edelleenkin, t. Sissi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä, kyllä kone keittelee edelleen :) Pirteyttä syksyyn simnekin, pianhan se on perjantai!

   Poista

Eduskuntavaaliehdokas 2019 kirjoittaa motolla:

"Life is like a box of chocolates.
You never know what you´re gonna get."
- Mom of Forrest Gump, appered in the film 1994

Kommentit, ideat, yhteistyö s-postiin tallessamaailma@gmail.com