perjantai 14. kesäkuuta 2013

Jumissa (ja vinkki)

Olemme sittenkin yhä jumissa tässä sairastelukierteessä. 

Kuopus sai uuden kuumeen oltuaan 2 päivää terveenä. Sellaista se joskus on. Viime yö meni 40,1 asteen kuumeessa ja teettipä töitä meillä vanhemmilla saada edes jollain kuumelääkkeellä alemmas, huh! Crp on otettu ja hämmästyttävänkin hyväksi todettu, yleistila jaksavainen joten ei kai tässä auta kuin aika, lepo ja kärsivällisyys - onneksi sentään ne!
Itsellä poskiontelontulehdus vainen, ikävänlainen.

Pikana postailen siksi ja silti. 

Vinkki:
Painavaa asiaa lasten asemasta ja oikeuksista, myös vammaisten lasten näkökulmaa löytyi sattumalta eräästä blogista. Jään seurailemaan. Todella mielenkiintoista, minusta ainakin! Olin ihan täpinöissäni löytäessäni tuonne blogiin.

Lasten tähden: Lapset vammaistutkimuksessatästä linkistä. Kurkatkaapa!

Ps. Allaoleva kuva ei liity sitten mitenkään asiaan. Muuta kuin siinä mielessä, että sairaana ollessa on niin mukava vastapainoksi haaveilla leppoisasta lomasta uima-altaan ja palmujen äärellä. Sitä kohti yritän kurkottaa tuossa. Kun oikeasti nukkuu katkonaisesti ja filminauha pätkii pahasti, on hyvä etsiä jokin seesteinen mielikuva, eikö. 
Kaikki käden ulottuvilla? 

Toivottavasti olemme terveinä sitten lomallelähtö -päivänä.
(Kuva Espanjasta viime kesältä.) 

2 kommenttia:

  1. Hei! Kiva blogi, täällä on minua kiinnostavia juttuja. Oma blogini on ollut aivan kesannolla viime talven eli ensimmäisen opiskeluvuoteni. Nyt eksyin takaisin blogimaailmaan kun pitäisi valmistautua tiistain hepren tenttiin..

    VastaaPoista
  2. Hei Anu,
    Tervetuloa blogini seuraajaksi! Kurkkasin blogiasi, kivoja tunnelmia lapsiperheen elämästä ja stadin kulttuuririennoista, jään kuulolle myös. Ahaa, tuo tenttiin lukemisen vältttely -taktiikka kuulostaa tutulta ;) Kotityötkin maistuvat turhan mukavilta lukuiltoina, mä niin muistan. Onnea tenttiin, täyttä hepreaa! Juhannusviikko ja kauniit kesäyöt!

    VastaaPoista

Eduskuntavaaliehdokas 2019 kirjoittaa motolla:

"Life is like a box of chocolates.
You never know what you´re gonna get."
- Mom of Forrest Gump, appered in the film 1994

Kommentit, ideat, yhteistyö s-postiin tallessamaailma@gmail.com