perjantai 2. elokuuta 2013

Siluetti SPA - suosittelen!Sain herraseltani lahjakortin hemmotteluhoitoon kauneushoitola Siluetti SPA:ahan.

Ihana lahja. Ja ihana paikka!


Täällä oli helppo rentoutua, unohtaa kaupungin kiireet vieressä. Kuudes kerros ihan Espan puiston vieressä oli hämmästyttävän hiljainen.

Nyt kelpaa hymyillä :)
Minulle tehtiin kasvohoito. Aluksi piti pukeutua pehmoiseen kylpytakkiin. Luulin hetken, että ovat sekoittaneet hoidot keskenään, mutta ei. Kasvohoitoonkin kuului hiukan hartioiden rentoutusta ja semmoista. Eipä siihen omat vaatteet sovellu, ehei. Ja olihan ihana notkua luvan kanssa kylpytakissa keskellä päivää. Pääsi tunnelmaan.Joko olen kertonut, että suorastaan rakastan kynttilöitä! Eipä taida olla tilannetta saati juhlahetkeä, johon kynttilänvalo ei sopisi. Jos oikein syvälliseksi mennään, niin ihan pienenpienikin valontuike, kynttilä vaikka tai jo tulitikku, taittaa heti pimeyden pois. Valaisee synkän mielen. 

Onneksi syksyllä saa poltella kynttilöitä kotosalla ihan omaksi ilokseen. Syksyn vääjäämättömästä lähestymisestä kannattaa löytää ne kaikki hyvät asiat, huomaan, kirjasadosta kynttilänvaloon.

Hyvin pyyhkii.


Kunhan et polta omaa kynttilääsi sen molemmista päistä. Suosittelen pysähtymään aika ajoin. Hiljennä vauhtia. Vaikka sitten Spa:ssa. Tai edullisemmin, hyvän kirjan ja lämpimän viltin kera kotosalla. (Toivon tosin niitä elokuun helteitä vielä sitä ennen! Vielä on kesää jäljellä. Nämä kuvat vain ohjaavat ajattelua hämyisiin syksyiltoihin jo ennalta...) Monet hyvät asiat eivät maksa mitään.


Hieronta -lahjakortti naiselle ei voi ikinä mennä vikaan. Vinkvink.
Tunnelmallista, rauhallista, hoitojen aikana soljuva rentouttava musiikki. Unettaa...

 (Kuva odotustilasta. Varsinaiseen hoitohuoneeseen en edes vienyt kameraa.)

Blogisti lähdössä huolet puolta pienempinä kohti kotia. Jihaa.
Lopuksi tarjottiin paikan omaa juomaa joka kuulemma jakaa mielipiteet: inkivääri-sitruuna -juoma. Tykkäsin. Raikasta.

Myös  raparperi-vadelmaista vihreää teetä, ihanaa! Mikä mielikuvitus. En ole koskaan aiemmin juonutkaan raparperi-vadelmaa. Kera pikkunaposteltavien, pähkinöiden ja kuivattujen hedelmien. Näillä pääsin taas käyntiin hitaahkosta unitilasta.


Kasvohoitoni tehnyt Johanna laittoi ystävällisesti mukaani myös muutamia ihotyypilleni oivia, suosittelemiaan tuotenäytteitä. Kera käyttöohjeiden. Hyvä. Siinä unten rajamailla hoidosta nauttiessani en kyllä olisikaan jälkeenpäin yhtään osannut sanoa, miten hoiti milläkin aineella. Itsetuntoani hoitivat myös kehut hyvästä ihon kotihoidosta. (En koskaan esimerkiksi nuku meikit jätettynä kasvoille, vaikka miten myöhään menisi-. Terveet elämäntavat muutenkin, veikkaisin syyksi.)
 
Tervetuloa toistekin!
                                                       Tämä oli huippupäivä, kiitos!


Kauneus huuhtoo arjesta sielun tomun.
Pablo Picasso

Hmm, hoidamme kyllä ulkoista kauneutta. Satsaamme siihen aikaa ja rahaa. Huomaamme, että se kannattaa, ihan jo mielen piristymisenäkin. 

Mutta oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että sisäistäkin kauneutta kannattaa ja voi hoitaa? 
Sielun tomua kannattaa välillä huuhdella. 

Kaunis musiikki, taiteen äärellä pysähtyminen, luontokokemus. Mykistävä, raivoava myrsky silloin kun itseäkin raastaa sisältä - joku Voimakas kuin synkassa kanssani. Tai hiljainen tuulenvire poskilla. Nukkuvan lapsen herkkyys. Tallessa, sydämen sopukoissa kokonainen maailma. Muistoissa. Mummon pehmeä käsivarsi nojaten omaa lapsenkättäsi vasten. Tai Jumala -kokemus.  Vaikka jumalalle ei sinulla olisi oikein edes nimeä. Jokin hiljainen sisäinen ääni, vakuuttuneisuus että elämä kantaa, sittenkin. Minuakin. Tai nöyrä, rehellinen ajatus (toiselta nimelttään rukous), vaikkapa ihan yksinkertaisesti: "Siunaa läheisiäni. Kiitos heistä." 

Krisse mekko: Philosophy blues original, moniväri -kaulakoru: itsetehty, pronssinvärinen Accessorize


Itseäni nämä auttavat, puhdistavat. Uudistavat, virkistävät. Myös auttavat astumaan valoon kaukaa hämärästäkin, huomaamaan, että jonnekin, kauas itsestä tuli taas eksyttyä liian pitkään. Huomaan taas valon vaikutuksia omassa elämässä.

Krisse

Auringon valoa kaikille sitä kaipaaville!  ja ihanaa viikonloppua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Eduskuntavaaliehdokas 2019 kirjoittaa motolla:

"Life is like a box of chocolates.
You never know what you´re gonna get."
- Mom of Forrest Gump, appered in the film 1994

Kommentit, ideat, yhteistyö s-postiin tallessamaailma@gmail.com