tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kevään merkkejä..!

Naisellisuus kunniaan näin keväällä! Toki oikeastaan, miksei muka aina - vielä parempi. 
Talven tummien värien jälkeen on yllättävän ihana kaivaa esiin hempeät vaaleanpunaiset, persikat ja muut pastellisävyt. Uutta ja vanhaa sekaisin, kunhan nyt jotain vaaleanpunaista vähintään! Vaatteissa ja asusteissa. 

Eikö vain, naiset?

Ja mielessäkin... hymyilyttää jo. KevätkevätkevätkevätKEVÄT! Jos hymy olisi väri, se olisi varmaan vaaleanpunainen. Sekin.

Laukku ja lompakko Guessin Satine Boudoir -mallistoa viime vuodelta, muistaakseni. (En ole varma löytyykö enää myymälöistä). Huivi tätä kevättä, Aleksi 13 (samanlainen tarttui matkaan myös lahjaksi jo aikuistuneelle kummitytölle :)


Helminauha ja rannekoru, DIY eli itsetekemiäni korukutsuillassa. (Tuollaisen naisten koruillan voisinkin pitää ja postata 'do it yourself' -ohjeet tarkemmin... Kiinnostaako aihe teitä, hyvät lukijat?)


Korkokengät Menbur; Stockmann

Harmi vaan, ettei koroilla aina kestä kopsutella...

Ballerinat Espanjasta halpisliikkeestä, muistaakseni 6,90 € hintaan. Kuinka ystävällistä - niin jaloille kuin kukkarolle.


Piti kuvaamani lisää pinkkejä lempijuttujani kevään kunniaksi...


...mutta kuvausassistentti tuumi, että jo riitti tätä lajia! ;)

Seesam, aukene.

Ihan sopivat, eikös!

Niin, olen samaa mieltä. Kuvataan vain hetki. Se riittää. 


Keväistä viikkoa teille, lukijat!

1 kommentti:

  1. Hih, hauska kuvausassistentti sulla :) Meilläkin usein äidin valokuviin ilmestyy yksi tai kaksi päätä, käsi/jalkaparia, virnuilevia hymyjä, milloin mitäkin.

    Ja voi huokaus noita korkkareita ja laukkua! ♥ Keväällä todella naisellisuus haluaa jo esille toppatakkikauden jälkeen. Naiseus kunniaan ja vaaleanpunaisuus myös! Mulla taas on keltainen kausi menossa - ensimmäistä kertaa ikinä :)

    Aurinkoa ja valoa sinulle!!

    VastaaPoista

Eduskuntavaaliehdokas 2019 kirjoittaa motolla:

"Life is like a box of chocolates.
You never know what you´re gonna get."
- Mom of Forrest Gump, appered in the film 1994

Kommentit, ideat, yhteistyö s-postiin tallessamaailma@gmail.com