torstai 20. helmikuuta 2014

Uusi kannettava


Hankin uuden ystävän, käytettynä, valmiiksi sisäänajettuna. Torilta täältä. "Toiselle tarpeeton voi olla toiselle tarpeellinen".


Tarpeen töissä ja menoissa. Käsivarrelle kivasti sopiva!


"Ihmiset eivät käsitä kuinka suurta tulonlähdettä säästäväisyys merkitsee."  
 - Cicero

Olen taipuvainen uskomaan sen totena kerrotun, että naiselle uuden laukun ostaminen voi tuoda yhtä paljon mielihyvää kuin miehelle uuden auton osto konsanaan. Awww. Tjoo-o. Voipi olla. Naisen ostos tulee melkein joka tapauksessa edullisemmaksi!

 

Vaan onpa sitä merkkilaukun hintaisia autojakin. Tai auton hintaisia merkkilaukkuja. Miten päin haluattekin. Tämä ei ole sellainen yksilö. 

Mutta kaunis se on!


Uusi kaverini. Tositarpeeseen. Esikoinen sanoikin, "äiti nyt sä heität ton entisen teinilaukkus roskiin! - hyvä, sun uskottavuus töissä nousee tän uuden myötä!" Heh. Onneksi mä saan elämänohjeita tyttäreltäni. Kiitos tytär <3 (joka muuten täyttää ensi kuussa jo 20v - minne ne vuodet hujahti, käsittämätöntä, kertakaikkiaan!?)

 

 No tytär oli mukana ostosreissulla. Ei sentään makutuomarina mutta hyvän seuransa vuoksi. Liian vähän ehditään minnekään yhdessä, äiti ja tytär. Suurperhe, you know.
 Noin ylipäänsä on mun mielestä melkoisen totta tämä:

"Jos omistat puutarhan ja kirjakokoelman, sinulta ei puutu mitään." - Cicero 

Vapauttava ajatus!
"Katsellessaan myytävinä olevia tavaroita hän ajatteli usein: "Onpa paljon sellaista mitä minä en tarvitse." - Sokrates

Autoja, laukkuja ja muitakin kannettavia joskus tarvitaan. Onneksi niissä on kauniita yksilöitä.

Mukavaa alkavaa perjantaita!

Laukku: Ted Baker
Neule: Intrama clothes (ital., ostettu Roomasta)
Saapikkaat: Högl

2 kommenttia:

  1. Oi, henkäilin täällä kovasti kauniin laukun perään. Mutta sitäkin enemmän haukoin henkeäni, että Esikoinen täyttää 20! Tämän kuultuani tunnen itseni kyllä NIIN vanhaksi. Viehän sankarille paljon onnitteluja!!!
    terkuin, Kiljusen Äippä

    VastaaPoista
  2. Hei Kiljusen Äippä! Toki kerron terveisiä ja onnitteluja, kiitos :). Ajankulua ei voi estää. Mutta vanhetessaan viisastuu, eikös juu! Vai olisko se kumminkin niin, että lapset ne kasvaa mutta itse sitä pysyy kummasti aina (yhtä) nuorena. Paitsi ennen sitä oli niin viisas (olevinaan) jo nuoresta asti, hih, ajat muuttuu ;)

    Täytyykin kaivaa sun osoitetieto jostain hyvästä tallestani, huomaan että tähän väliin on tullut tauko teidän kuulumisten lukemisessa. Vaan, mukavaa kevättä sinne kauas!

    VastaaPoista

Kommentit, ideat, yhteistyö s-postiin tallessamaailma@gmail.com